Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Verder ontwikkelen als leidinggevende?

Ben jij de leidinggevende die zichzelf verder wilt verbeteren en ontwikkelen in zijn of haar functie?

Bekijk mijn workshops & trainingen

Directeur of HR-manager?

Op zoek naar managementtrainingen die werkplezier en productiviteit significant verhogen?

Lees meer over de managementtrainingen

Wat voor type leidinggevende ben jij?

Doe de gratis test en kom erachter hoe je met de juiste communicatie sneller je doelen bereikt

Klik hier voor de gratis test!

On Top Managementcoaching

Als managementcoach begeleid ik leidinggevenden die zich verder willen ontwikkelen. Ik help je een effectieve managementstijl te ontwikkelen die helemaal bij je past. Met vele jaren ervaring op het gebied van management heb ik vaak gezien dat leidinggevenden zoals jij wel de potentie hadden, maar dat dit niet tot uiting kwam. 

De meeste mensen die bij mij aan tafel komen, zijn doorgaans al heel goed in wat zij doen. Nu is het alleen nog een kwestie van 'bijschaven'. Met andere woorden: de oplossing van het probleem of vraagstuk is zo dichtbij. En door snelle actiegerichte tools maken zij grote stappen in hun loopbaan. En als zij het kunnen, dan kan jij het ook.

Wil je ook meer weten over wat ik voor jou leidinggevende kan betekenen? Dan bied ik je een vrijblijvende Persoonlijke Strategiesessie aan. Tijdens deze sessie gaan we samen onderzoeken waar jij tegenaan loopt. Ik kan je dan ook aangeven wat ik denk dat als eerste nodig is om de situatie te doorbreken. Zodat jij vol lef, zelfvertrouwen en plezier naar je werk gaat! Interesse? Ga naar de blauwe balk onderaan dit scherm.

Ervaringen

Ik heb al verschillende managers op weg geholpen en sommigen van hen zijn zo vriendelijk geweest om hierover een referentie te schrijven. Hieronder enkele voorbeelden:

  • Als directeur van mijn eigen onderneming ben ik als manager verantwoordelijk voor de aansturing van mijn personeelsleden. Dit gaat mij over het algemeen heel goed af, maar de klok is hierbij helaas niet mijn grootste vriend. Mijn takenpakket is groot en zeer uiteenlopend, waardoor ik iedere dag minstens vijf petten op heb. Het structureren en plannen van alle werkzaamheden lukt niet altijd even goed. Door mijn samenwerking met On Top Managementcoaching gaat mij dit inmiddels een stuk beter af. Ik ben Heleen zeer dankbaar voor haar tips, handvatten en adviezen. Hierdoor werk ik sindsdien namelijk een stuk efficiënter!

    - Referentie Stef

Wat klanten zeggen...

Gratis Persoonlijke Strategiesessie?

Nieuws artikelen