Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Beter gaan leidinggeven?

Ben een secretariële vakvrouw die ook kritisch naar zichzelf durft te kijken?

Ontdek meer over mijn workshop

Ben je toe aan een coachingstraject?

Op zoek naar coaching waardoor je jouw team nog beter gaat aansturen?

Ontdek meer over mijn coaching

Burn-Out
Coaching

Gaat het niet meer? Ben je helemaal uitgeput? En wil je daar eens over praten?

Klik hier voor meer informatie!

Als leidinggeven lastig is

Je bent een absolute vakvrouw. Het secretaressevak heeft geen geheimen voor jou. Ondertussen heb je in je carrière wat stappen gemaakt en nu moet je ook een team aansturen.

Natuurlijk was je ego een beetje gestreeld toen ze je vroegen voor deze positie. Je hebt al met (of voor) verschillende managers gewerkt waarvan jij dacht: wat doen ze op deze plek. Zo bot of zo neerbuigend. Zonder enige zelfreflectie. Jij zou het eens helemaal lekker anders gaan doen dan al die managers waarop jij thuis zat te schelden. Maar jemig wat valt dit tegen; naast je werk ook nog goed leidinggeven pfff

"Ik ben bevestigen; Heleen is een uitstekende coach!"

Herken je dit:

  1. Nu jij de manager bent, gaan ze je ineens anders bekijken. Vroeger kon je gezellig kletsen tijdens de koffiepauze, maar nu is een bepaalde afstand ontstaan. En dat voelt soms best wel eenzaam.
  2. Als teamleden de kantjes ervan aflopen, word jij erop aangesproken. En daar lig je ‘s nachts wakker van. Je voelt je weer tekortschieten.
  3. Uit je verantwoordelijkheidsgevoel doe je liever alles zelf. Dan wordt het in ieder geval goed gedaan. Maar je werkdruk wordt almaar hoger en je krijgt alweer hoofdpijn van de stress. Eén aspirientje is allang niet meer genoeg om die weg te krijgen.
  4. ’s Ochtends onder de douche gaan alle discussies met je teamleden weer door je hoofd. Nu weet je wel wat je had moeten zeggen. Maar eigenlijk ben je nu al moe en de dag moet nog beginnen.

Hoe nu verder?

Hoe lang kan deze situatie nog voortduren? Totdat je helemaal moe en afgemat bent? Overspannen thuiszitten? Dan maar een andere baan zoeken? De handdoek in ring gooien?

Tijd om weer het heft in eigen handen te nemen. Je wéét gewoon dat je een goede manager bent en dat moet nu alleen nog tot uiting komen.

Een virtuele lunch met Heleen

Wil je daar eens met mij geheel gratis en vrijblijvend over praten? Dan bied ik je de virtuele lunch aan. Tijdens je lunchpauze ga jij met jouw boterham achter jouw scherm en ik met de mijne achter mijn scherm. En dan kan je me alles vragen en alles vertellen wat je dwarszit. Ik ga je dan proberen zo goed mogelijk verder te helpen. Is dat een goed plan? Mooi! Dit is mijn telefoonnummer: 06 - 2303 1090

"Ik heb geluncht met Heleen en zij heeft me echt geholpen. Ik raad je 100% aan om haar te ontmoeten."

Ervaringen

Verschillende 'Toppers' (en niet alleen secretaresses) hebben al een volgende stap kunnen maken in hun loopbaan en sommigen van hen zijn zo vriendelijk geweest om hierover een referentie te schrijven. Hieronder enkele voorbeelden:

  • Na twaalf jaar lang bij een kapsalon te hebben gewerkt, besloot ik dat het tijd werd om voor mijzelf te beginnen. Een hele grote stap voor mij! Alle angsten en vragen die op mijn pad kwamen, leken soms niet te overzien. Door mijn coachingsessies met Heleen kreeg ik een veel heldere kijk op alles. Ik raak niet verdwaald op zijsporen, maar blijf mijn eigen visie nu volgen. Ik heb nu de deuren van mijn eigen zaak geopend en daar heb ik dankzij de hulp die ik heb gekregen nu nóg meer zin in! Helemaal super!

    Marcelia Surink

    - Studio Ceel

Wat klanten zeggen...

Boek een gratis virtuele lunch

Nieuws artikelen


Chuck it in the fuck it bucket

Ik vond deze quote op Pinterest. Het is eigenlijk een titel van een boek van de auteur Dee Mack. Heb jij ook weleens het gevoel dat niets lukt? Dat alles tegenzit? I...

Lees meer