Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Gratis Persoonlijke Strategiesessie

Voor de 1e keer een leidinggevende functie. Toen je de functie kreeg, was je best wel gevleid, het salaris was leuk en je kreeg ook meer aanzien. Je kon niet wachten om te beginnen. Kom maar op!

Nu ben je een halfjaar verder en je hebt het gevoel dat je bij al je medewerkers moet trekken aan een dood paard. Overal ontstaan hinderlijke foutjes. En je krijgt steeds meer het gevoel dat alles tussen je vingers glipt.

Maar dat hoeft niet. In mijn loopbaan ben ik vaak tegen diezelfde muur gelopen. Maar, ik heb achterhaald hoe het anders kan. En als ik het kan, kan jij het ook!

Wil je ook meer weten over wat ik voor jou als startende manager kan betekenen? Dan bied ik je een vrijblijvende Persoonlijke Strategiesessie aan. Tijdens deze sessie gaan we samen onderzoeken waar jij tegenaan loopt. Ik kan je dan ook aangeven wat ik denk dat als eerste nodig is om de situatie te doorbreken. Zodat jij vol lef, zelfvertrouwen en plezier naar je werk gaat!

Interesse? Bel me: 06-2303 1090.


Waarom On Top?

 • Ruime ervaring

  Met mijn jarenlange ervaring ken ik het klappen van de zweep en ben ik in staat managers te helpen om resultaatgericht te werken.

 • Theoretische kennis

  On Top biedt managers een gediplomeerd NLP Practitioner,NLP Master Practitioner, NLP Mental Health Coach en TA Strategisch Coach.

 • Open & rechtdoorzee

  Ik neem geen blad voor de mond en bied waar nodig mijn oprechte, professionele en ongezouten mening en adviezen.

 • Resultaatgericht

  On Top Managers leveren te allen tijde concrete stappen ter verbetering en ziet er op toe deze beklijven.