Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Transactionele analyse

Heb jij ook zo’n favoriet rotgevoel? Zeg je weleens tegen jezelf “zie je nou wel” of “ik hoop dat ik niet door de mand val”? Dan kan ik je verzekeren dat je tot 90% van de mensheid behoort. We hebben die gedachten namelijk allemaal wel eens. Maar wat als het je echt dwars gaat zitten? Door middel van ‘Transactionele Analyse’ (TA) kan ik samen met jou analyseren waar het pijnpunt precies ligt. Daarna kunnen we een oplossing bedenken toegespitst op dat specifieke pijnpunt.

Maarten Kouwenhoven (grondlegger van TA in Nederland) zei: “Je kunt nog zo’n sterke motor hebben, zonder benzine kom je niet ver.” Met die benzine bedoelt hij de passie. Waar ligt jouw passie? Wat zou je nu echt graag willen doen? En wat maakt dat dit nog niet is gebeurd? Door middel van de techniek ‘Strategisch Coachen’ kan ik je helpen met de beantwoording van deze vragen.

Benieuwd wat HDBS Coaching op dit gebied voor jou kan betekenen? Neem HIER contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Een favoriet rotgevoel? Klik HIER voor een voorbeeld...

Transactionele analyse

 


Waarom On Top?

 • Ruime ervaring

  Met mijn jarenlange ervaring ken ik het klappen van de zweep en ben ik in staat managers te helpen om resultaatgericht te werken.

 • Theoretische kennis

  On Top biedt managers een gediplomeerd NLP Practitioner,NLP Master Practitioner, NLP Mental Health Coach en TA Strategisch Coach.

 • Open & rechtdoorzee

  Ik neem geen blad voor de mond en bied waar nodig mijn oprechte, professionele en ongezouten mening en adviezen.

 • Resultaatgericht

  On Top Managers leveren te allen tijde concrete stappen ter verbetering en ziet er op toe deze beklijven.