Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Bouw een team waar je trots op kunt zijn

01 januari

Delen:

Vanaf deze zomer gaan we van start met een geweldig seminar: “Het managen naar een waarde(n)vol TOP team.”

In 2 dagen tijd gaan wij uitgebreid uit de doeken doen hoe je van een groep een team maakt. Maar daar blijft het niet bij. Bij de meeste trainingen, seminars en cursussen wordt vaak een bepaalde theorie uitgelegd. Misschien ga je dan nog even met die theorie oefenen, maar daar blijft het dan ook bij.

Waarschijnlijk krijg je na afloop een mooi boekje mee, als naslagwerk. Natuurlijk zal je de eerste paar dagen nog wel enthousiast zijn, je zal nog een paar keer naar dat boekje kijken en je collega’s vertellen dat je tot goede inzichten bent gekomen. Maar de kans is groot dat je na 2 weken alles alweer vergeten bent.

Dat gebeurt niet bij ons seminar. Natuurlijk krijg je bij ons ook de nodige theorie, maar wat ons anders maakt is dat deze theorie wordt omgezet in: op maat gemaakte, tastbare, positieve acties. Acties die je direct de volgende dag in je eigen werksituatie kan toepassen.

Maar er is nog meer. De naam TOP team hebben we niet zomaar gekozen. Om fysiek te ervaren hoe het is om een topprestatie te leveren, ga je een klettersteig doen. Dat is een vorm van rotswand beklimmen. Dit gebeurt natuurlijk onder begeleiding van een gids.

Je wordt tijdens deze tweedaagse van harte welkom geheten in een lux kasteel in de Belgische Ardennen. Voor alles is verder gezorgd; overnachting, ontbijt/ lunch/ diner, klimmateriaal en helm. We sluiten het seminar af met een fijne fles bubbels om te toosten op jouw succes.

Nadere informatie

Data

Juni:

17 + 18 juni
of
24+ 25 juni

 

Augustus:

5 + 6 augustus
of
12+13 augustus

 

September:

2 + 3 september
of
16 + 17 september

 

Locatie

Château Harzé

Rue de Bastogne 1

4920 Aywaille, België

Investering

Jouw investering voor dit waardevolle, luxe seminar bedraagt € 8.900,= excl. BTW

Folder

Behoefte aan meer informatie? Stuur even een mailtje naar info@ontopmanagers.nl. Dan ontvang je een folder.


Deel je ervaringen en lees die van anderen!