Yes! Hier word ik blij van

Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Yes! Hier word ik blij van

01 januari

Delen:

Ze zat voor me: een Française die een algemeen directeur ondersteunde en een secretariaat aanstuurde. Zij had een bepaald gevoel van onvrede over haar werk. Ze wilde een betere balans tussen werk en privé. Maar eigenlijk wilde ze ook meer van waarde zijn in de organisatie. Ze zei steeds: er zit zoveel meer in mij. Maar hoe krijg ik dat eruit.
Ze werkte in een technisch bedrijf met allemaal it’ers. En zij had geen technische achtergrond. Dus hoe kon zij toch een waardevolle bijdrage leveren (naast haar eigen werk natuurlijk) en een betere balans krijgen tussen werk en privé?

Na een korte analyse bleek dat er echt teveel vergaderd werd in het bedrijf. Als directie assistent had zij dondersgoed door dat dat beter kon. Ze koos ervoor eens een grondige analyse te maken van de overlegstructuren in het bedrijf.
Wie zat bij welke vergadering en waarom?
Hoe vaak werd er vergaderd?
Hoe vaak overlegde zij met haar eigen team?
Wat werd er eigenlijk besproken?
Bij welke overleggen zat haar directeur?
Hoe lang duurden die vergaderingen eigenlijk?
Wat was het doel van die vergaderingen?

Ik zag direct haar ogen sprankelen. Zij had hele uitgesproken ideeën over het onderwerp overlegstructuren. Binnen een paar dagen had ze een analyse gemaakt en een voorstel opgesteld die de vergaderingen veel effectiever maakte.

Zij was blij.
Door deze analyse had zij tijd bespaard.

Ze kon een diepere waardevolle impuls geven aan haar werk. Zij heeft haar directeur niet alleen met processen geholpen, maar ook een nieuwe richting in het werk gecreëerd.

Haar directeur was blij.
Een heldere analyse met voorstel waar hij wat mee kon

En ik was blij.
Ik voel me altijd erg verbonden met mijn klanten en ik word enorm blij van de persoonlijke ontwikkeling die iemand in korte tijd doormaakt. Ik heb iemand met een bepaald gevoel van onvrede een nieuwe richting op kunnen sturen / adviseren.
Ik heb echt het meest dankbare werk van de hele wereld.

Herken jij je in deze dame en wil jij ook een diepere invulling geven aan je werk. Neem dan eens contact met mij op.


Deel je ervaringen en lees die van anderen!