Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

FAQ

 

Hieronder de meest voorkomende vragen/opmerkingen én antwoorden/reacties op een rijtje:

On Top Managementcoching heeft 2 adressen, hoe zit dat?

Ik ben zelf Nederlandse, maar ik woon net iets onder Parijs. Wij hebben dus een huis in Deventer en in Franrkijk. Ik heb een praktijkruimte in Deventer en in Gif sur Yvette (Frankrijk)

Mijn adressen zijn:
IJsselkade 120
7412 BL in Deventer

en

10 Allee de Port Royal
91190 in Gif sur Yvette

Ik heb dus ook geen KvK-nummer, maar een Siret nummer: 828 514 273 00022
Omdat mijn bedrijf gevestigd is in Frankrijk en ik daar ZZP'er ben, betaal je geen BTW.

Mijn werkgever betaalt voor mijn coaching. Wordt mijn werkgever geïnformeerd over de inhoud van de gesprekken?

Nee, onze gesprekken zijn strikt vertrouwelijk. Alles wat wij met elkaar bespreken, blijft tussen ons. Als jij echter wilt dat je werkgever op de hoogte wordt gesteld, dan kunnen we een uitzondering maken.

Coaching is voor mensen die echt een probleem hebben.

Coaching is voor diegenen met een probleem of vraagstuk; geen trauma! Je kunt op een veilige en vertrouwelijke manier met mij sparren. Je kunt dingen bespreken die je misschien niet zo snel met een collega of partner bespreekt. Mijn taak is om naar je te luisteren, te klankborden, te onderzoeken. Het doel is dat jij lekkerder in je vel gaat zitten en met plezier naar je werk gaat.

Coaching is juist leuk!

Hoe werkt een coachingstraject bij jou?

Voordat we überhaupt met elkaar beginnen, hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Als ik vermoed dat er zaken of ziektebeelden spelen die buiten mijn deskundigheid vallen, dan zal ik je daarop attenderen. Ik kan je dan ook direct doorverwijzen naar een collega.

Per mail ontvang je dan een coachingsovereenkomst. In de coachingsovereenkomst staan ook mijn Algemene Voorwaarden. Na afloop zal ik zal verslag maken van onze sessie(s) dat ik bewaar. 

Ik weet niet of mijn sitautie past bij jouw manier van coachen

Geen probleem, joh. We kunnen eerst een kennismakingsgesprek plannen en dan jouw situatie bekijken. En mocht je toch niet met mij verder willen, dan zal ik mijn best doen je door te verwijzen. Zodat je niet met je probleem of vraagstuk blijft hangen.