Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

FAQ

 

Hieronder de meest voorkomende vragen/opmerkingen én antwoorden/reacties op een rijtje:

On Top Managementcoching heeft 2 adressen, hoe zit dat?

Ik ben Nederlandse, maar ik woon deels in Frankrijk (net iets onder Parijs) en deels in Nederland. Ik heb een praktijkruimte in Deventer (vlakbij het centrum) en in Gif sur Yvette (Frankrijk)

Mijn bedrijf is in Frankrijk geregistreerd onder siretnummer is: 828 514 273 00030.

Waarin ben ik opgeleid?

De opleidingen die ik gevolgd heb, zijn NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Mental Health Coach, TA Strategisch Coachen, Acceptance & Commitment Therapy en Lencioni Coach-the-Coach Level 2.


Mijn werkgever betaalt voor mijn coaching. Wordt mijn werkgever geïnformeerd over de inhoud van de gesprekken?

Nee, onze gesprekken zijn strikt vertrouwelijk. Alles wat wij met elkaar bespreken, blijft tussen ons. Als jij echter wilt dat je werkgever op de hoogte wordt gesteld, dan kunnen we een uitzondering maken.

Coaching is voor mensen die echt een probleem hebben.

Coaching is voor diegenen met een probleem of vraagstuk; geen trauma! Je kunt op een veilige en vertrouwelijke manier met mij sparren. Je kunt dingen bespreken die je misschien niet zo snel met een collega of partner bespreekt. Mijn taak is om naar je te luisteren, te klankborden, te onderzoeken en je zo goed mogelijk op weg helpen. Het doel is dat jij lekkerder in je vel gaat zitten en met plezier naar je werk gaat.

Coaching is juist leuk!

Hoe werkt een coachingstraject bij jou?

Voordat we überhaupt met elkaar beginnen, hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Als ik vermoed dat er zaken of ziektebeelden spelen die buiten mijn deskundigheid vallen, dan zal ik je daarop attenderen. Ik kan je dan ook direct doorverwijzen naar een collega.

Per mail ontvang je dan een coachingsovereenkomst. In de coachingsovereenkomst staan ook mijn Algemene Voorwaarden. Na afloop zal ik zal verslag maken van onze sessie(s) dat ik bewaar. 

Ik weet niet of mijn sitautie past bij jouw manier van coachen

Geen probleem, joh. We kunnen eerst een kennismakingsgesprek plannen en dan jouw situatie bespreken. En mocht je toch niet met mij verder willen, dan zal ik mijn best doen je door te verwijzen. Zodat je niet met je probleem of vraagstuk blijft zitten.