Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Gratis zintuigentest

Jaren geleden werkte ik als manager voor een bekend reisbureau. Ik was nog jong (en 15 kg lichter) en dacht: het moet helemaal anders! Ik zal die manager zijn die echt het verschil gaat maken. Ik had zoveel voorbeelden van leidinggevenden die het verkeerd hadden aangepakt, ik dacht: dat overkomt mij niet. Maar je raadt het al: ik was 10 keer erger. Het frustreerde me dat ik, ondanks mijn opleiding, enthousiasme en ambitie het niet voor elkaar kreeg. En later heb ik kunnen zien waar dit aan lag. Ik stemde helemaal niet af op de mensen in mijn teams. 

GRATIS zintuigentest NU aanvragen!

 

Nu help ik startende managers het anders te doen dan ik destijds. Ik leer ze hoe ze hun communicatie beter kunnen afstemmen op hun team zodat ze op dezelfde golflengte zitten en samen meer voor elkaar kunnen krijgen.

Ben jij benieuwd wat voor type jij bent in de communicatie met jouw mensen? Doe dan nu de gratis Zintuigentest en ontdek hoe jij makkelijker je doelen bereikt op je werk. Vraag NU de GRATIS zintuigentest van HDBS Managementcoaching aan!