Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Verder ontwikkelen in je loopbaan?

Ben je ambitieus en enthousiast? Wil jij jezelf verder verbeteren en ontwikkelen in je carrière?

Lees meer over mijn workshop

Ben je toe aan een coachingstraject?

Op zoek naar coaching die je uit een impasse kan halen en waarmee je kan doorbreken ?

Lees meer over mijn coaching

In company trainingen

Management trainingen om meer te bereiken met je team. Waarbij altijd het uitgangspunt is: 1 + 1 = 3

Klik hier voor meer informatie!

On Top Managementcoaching

Je bent jong, energiek en ambitieus. Je denkt vooral in oplossingen en verbeteringen in plaats van problemen.

Je kan makkelijk beslissingen nemen. Je bent sociaal, mensgericht open en eerlijk. Je zit vol ideeën, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Eigenlijk ben je wel toe aan de volgende stap in je carrière. Je huidige functie bevalt niet meer en je bent die ook ontgroeit. Er zit zoveel meer in jou, maar hoe ga je optimaal gebruik maken van al jouw mooie capaciteiten?

Nu ben je alleen maar onrustig, prikkelbaar en snauwerig naar anderen, terwijl dat he-le-maal niet bij je past. Je wilt weg uit deze situatie, verder ontwikkelen, meer groeien, meer vrijheid

Ten eerste: je bent niet alleen. Heel veel mensen lopen met dezelfde gedachten rond als jij
Ten tweede: die onrust; koester dit gevoel!! Want dat betekent dat je toe bent aan een volgende stap in je leven, in je werk, in je carrière. Maar soms is het moeilijk om alles te overzien en een beslissing te nemen.

Wil je hier eens meer over praten? Dan zou ik graag met je willen kennismaken. We kunnen dan bekijken of mijn manier van coachen bij jou past.
Mocht dat toch niet het geval zijn, dan zal ik mijn best doen om je door te verwijzen naar iemand uit mijn netwerk.
Interesse? Onderaan dit scherm tref je een blauwe balk aan.

Ervaringen

Verschillende 'Toppers' hebben al een volgende stap kunnen maken in hun loopbaan en sommigen van hen zijn zo vriendelijk geweest om hierover een referentie te schrijven. Hieronder enkele voorbeelden:

  • Na twaalf jaar lang bij een kapsalon te hebben gewerkt, besloot ik dat het tijd werd om voor mijzelf te beginnen. Een hele grote stap voor mij! Alle angsten en vragen die op mijn pad kwamen, leken soms niet te overzien. Door mijn coachingsessies met Heleen kreeg ik een veel heldere kijk op alles. Ik raak niet verdwaald op zijsporen, maar blijf mijn eigen visie nu volgen. Ik heb nu de deuren van mijn eigen zaak geopend en daar heb ik dankzij de hulp die ik heb gekregen nu nóg meer zin in! Helemaal super!

    Marcelia Surink

    - Studio Ceel

Wat klanten zeggen...

Kennismakingsgesprek

Nieuws artikelen


Chuck it in the fuck it bucket

Heb jij ook weleens het gevoel dat niets lukt? Dat alles tegenzit? Iemand snijdt je af op de snelweg, je collega maakt een botte opmerking of je partner is niet ge&i...

Lees meer