Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Verder ontwikkelen als leidinggevende?

Ben jij de leidinggevende die zichzelf verder wilt verbeteren en ontwikkelen in zijn of haar functie?

Bekijk mijn workshops & trainingen

Directeur of HR-manager?

Op zoek naar managementtrainingen die werkplezier en productiviteit significant verhogen?

Lees meer over de managementtrainingen

Wat voor type leidinggevende ben jij?

Doe de gratis test en kom erachter hoe je met de juiste communicatie sneller je doelen bereikt

Klik hier voor de gratis test!

On Top Managementcoaching

Als managementcoach begeleid ik leidinggevenden die zich verder willen ontwikkelen. Ik help je een effectieve managementstijl te ontwikkelen die helemaal bij je past. Met vele jaren ervaring op het gebied van management heb ik vaak gezien dat leidinggevenden zoals jij wel de potentie hadden, maar dat dit niet tot uiting kwam. 

De meeste mensen die bij mij aan tafel komen, zijn doorgaans al heel goed in wat zij doen. Nu is het alleen nog een kwestie van 'bijschaven'. Met andere woorden: de oplossing van het probleem of vraagstuk is zo dichtbij. En door snelle actiegerichte tools maken zij grote stappen in hun loopbaan. En als zij het kunnen, dan kan jij het ook.

Wil je ook meer weten over wat ik voor jou leidinggevende kan betekenen? Dan bied ik je een gratis Persoonlijke Strategiesessie aan. Tijdens deze sessie gaan we samen onderzoeken waar jij tegenaan loopt. Ik kan je dan ook aangeven wat ik denk dat als eerste nodig is om de situatie te doorbreken. Zodat jij vol lef, zelfvertrouwen en plezier naar je werk gaat! Deze sessie is vertrouwelijk en geheel vrijblijvend. Interesse? Ga naar de blauwe balk onderaan dit scherm.

Ervaringen

Ik heb al verschillende managers op weg geholpen en sommigen van hen zijn zo vriendelijk geweest om hierover een referentie te schrijven. Hieronder enkele voorbeelden:

  • Als gecertificeerd EFT-behandelaar ben ik gespecialiseerd in het helpen bij het verwerken van emotionele trauma's. Met deze techniek en zoals die door mij wordt toegepast, is dat heel effectief en gaat dat vaak verrassend snel. Daarom kan ik al mijn behandelingen aanbieden op basis van No Cure, No Pay!

    Voor trauma's sta ik dus voor je klaar, maar voor de begeleiding van managers staat Heleen voor je klaar. Ik kan uit ervaring spreken. Ik heb de sessie 'On Top Strategy' bij Heleen gedaan. In deze sessie leer je hoe je vanuit een probleem of vraagstuk snel tot acties en daadkracht kunt komen. Ik vond het erg leerzaam. Heleen is open, recht door zee, maar ook lief. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar.

    - Referentie Acutaptuur

Wat klanten zeggen...

Gratis Persoonlijke Strategiesessie?

Nieuws artikelen