Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Verder ontwikkelen in je loopbaan?

Ben je ambitieus en enthousiast? Wil jij jezelf verder verbeteren en ontwikkelen in je carrière?

Lees meer over mijn workshop

Ben je toe aan een coachingstraject?

Op zoek naar coaching die je uit een impasse kan halen en waarmee je kan doorbreken ?

Lees meer over mijn coaching

In company trainingen

Management trainingen om meer te bereiken met je team. Waarbij altijd het uitgangspunt is: 1 + 1 = 3

Klik hier voor meer informatie!

On Top Managementcoaching

Ga je naar je werk met een ontevreden gevoel? Knaagt er iets diep van binnen? Ben je onrustig omdat je eigenlijk iets anders zou willen doen? 

Mooi! Koester dat gevoel. Want dat betekent dat je toe bent aan een verandering. 

Misschien heb je fantastische ideeën waarmee je een eigen bedrijf zou kunnen beginnen. Misschien ben je toe aan een promotie. Of misschien zoek je wel die ene droom baan waarin al je mooie capaciteiten tot uiting komen?

"Ik ben bevestigen; Heleen is een uitstekende coach!"

Maar ja, hoe pak je dat aan? Zoveel vragen. Kan ik het wel? Lukt me het wel? Zomaar mijn vaste salaris opgeven is ook weer zoiets.

Ik ga je helpen je dromen om te zetten in tastbare, concrete acties zodat jij van je dromen een droombaan kan maken. Met focus en een actiegerichte strategie.

Jouw droombaan binnen handbereik, is dat niet fantastisch?

Ik zou je graag willen ontmoeten. Je kan bij mij een gratis virtuele lunch boeken via de blauwe balk onderaan het scherm. Tijdens je lunchpauze ga jij met jouw boterham achter jouw scherm en ik met de mijne achter mijn scherm. Je kan dan alles aan mij vragen. Ik ga je dan proberen zo goed mogelijk verder te helpen.

"Ik heb geluncht met Heleen en zij heeft me echt geholpen. Ik raad je 100% aan om haar te ontmoeten." 

Mijn doel is om jou in de startblokken te krijgen.
Van dromen naar doen

Ervaringen

Verschillende 'Toppers' hebben al een volgende stap kunnen maken in hun loopbaan en sommigen van hen zijn zo vriendelijk geweest om hierover een referentie te schrijven. Hieronder enkele voorbeelden:

  • Na twaalf jaar lang bij een kapsalon te hebben gewerkt, besloot ik dat het tijd werd om voor mijzelf te beginnen. Een hele grote stap voor mij! Alle angsten en vragen die op mijn pad kwamen, leken soms niet te overzien. Door mijn coachingsessies met Heleen kreeg ik een veel heldere kijk op alles. Ik raak niet verdwaald op zijsporen, maar blijf mijn eigen visie nu volgen. Ik heb nu de deuren van mijn eigen zaak geopend en daar heb ik dankzij de hulp die ik heb gekregen nu nóg meer zin in! Helemaal super!

    Marcelia Surink

    - Studio Ceel

Wat klanten zeggen...

Boek een gratis virtuele lunch

Nieuws artikelen


Chuck it in the fuck it bucket

Ik vond deze quote op Pinterest. Het is eigenlijk een titel van een boek van de auteur Dee Mack. Heb jij ook weleens het gevoel dat niets lukt? Dat alles tegenzit? I...

Lees meer