Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Buddy systeem

 

Tijdens het coachen word je uit jouw dagelijkse setting gehaald om een sessie in te gaan. Je collega’s zijn van de inhoud van deze gesprekken niet op de hoogte en zullen hetzelfde gedrag vertonen als altijd. Omdat een nieuw inzicht vaak even wat tijd nodig heeft om echt te begrijpen, bestaat de kans dat je kunt vervallen in je oude gedrag en bijbehorende patronen. Je kunt immers je omgeving niet veranderen, alleen jezelf. Toch is dit wel zonde van jouw tijd en energie! Hiervoor bestaat een oplossing: het buddy systeem.

Het buddy systeem zorgt ervoor dat alles wat je over jezelf hebt geleerd tijdens het coachingstraject niet zomaar verwatert én dat de persoonlijke ontwikkeling die jij hebt doorgemaakt ook echt beklijft.

Het buddy systeem is een zeer goede aanvulling op alle workshops & trainingen van On Top Managementcoaching.

Hoe werkt het?

Bij 1 of 2 sessies is een collega aanwezig. Dit is iemand die jij vertrouwt. Dit kan je naaste collega zijn of je direct leidinggevende. Vooraf bepaal jij welke onderwerpen of vraagstukken aan de orde dienen te komen. Nadat jouw collega/buddy de sessie heeft bijgewoond en op de hoogte is van jouw doelstelling, kan hij of zij jou er voortaan in bijstaan.

Wanneer vervolgens in de dagelijkse setting het oude gedrag en bepaalde patronen weer naar voren komen, dan kan die persoon jou daar subtiel op wijzen. Bijvoorbeeld middels een mailtje of onderling gesprek na afloop van een vergadering. Dit geeft jou waardevolle feedback op je gedrag en houding. Het geeft je inzicht in hoe anderen jou beleven en het helpt jou sneller een draagvlak te creëren in je team. De prijs voor deze sessie bedraagt 59 euro per uur.


Waarom On Top?

 • Ruime ervaring

  Met mijn jarenlange ervaring ken ik het klappen van de zweep en ben ik in staat jou te helpen om je doelen te halen.

 • Theoretische kennis

  Heleen is een gediplomeerd NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Mental Health Coach en Strategisch Coach.

 • Open & rechtdoorzee

  Ik neem geen blad voor de mond en bied waar nodig mijn oprechte, professionele mening en adviezen.

 • Resultaatgericht

  Heleen helpt je met een concreet actieplan, zodat jij het cirkeltje kan doorbreken waarin je nu loopt.