Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Stap 5: Team aansturen

 

In deze training van 3 sessies  krijg je tools om 3 aspecten van leidinggeven beter onder de knie te krijgen. Deze zijn:

 • Mensen aansturen: wil je een team directief aansturen? Óf wil je dat je mensen met een creatieve blik over je schouder meekijken zodat jij gebruik kunt maken van hun expertise en een completer beeld krijgt van een vraagstuk of situatie?

 • Het proces managen: wil je elk probleem helemaal zelf oplossen? Elke klant zelf te woord staan? Of wijs je iemand aan die alleen indien nodig om terugkoppeling vraagt als er iets speelt?

 • Prioriteiten stellen: het bedrijfsdoel is het ultieme doel, aan de hand daarvan krijg je suggesties om je prioriteiten beter in beeld te krijgen, binnen de kaders van je functie. Zonder jezelf in de waan van de dag te verliezen, of course!

Wat houdt de training Team Aansturen in? Eventueel samen met jouw direct leidinggevende gaan we eerst onderzoeken waar ruimte voor verbetering is. Daarna bepalen we een doel en de stappen die gezet moeten worden om dat doel te bereiken. Ook krijg jij oplossingen aangereikt om samen met je team draagvlak te creëren. De prijs bedraagt 297 euro. Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@ontopmanagers.nl.

Buddy systeem

Een zeer goede aanvulling op de training "Team aansturen" is het "Buddy systeem". Het buddy systeem zorgt ervoor dat alles wat je over jezelf hebt geleerd tijdens het coachingstraject niet zomaar verwatert. En dat de persoonlijke ontwikkeling die je hebt doorgemaakt, ook echt beklijft.

Lees meer over het Buddy systeem


Waarom On Top?

 • Ruime ervaring

  Met mijn jarenlange ervaring ken ik het klappen van de zweep en ben ik in staat jou te helpen om je doelen te halen.

 • Theoretische kennis

  Heleen is een gediplomeerd NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Mental Health Coach en Strategisch Coach.

 • Open & rechtdoorzee

  Ik neem geen blad voor de mond en bied waar nodig mijn oprechte, professionele mening en adviezen.

 • Resultaatgericht

  Heleen helpt je met een concreet actieplan, zodat jij het cirkeltje kan doorbreken waarin je nu loopt.