carrière ontwikkeling

Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Workshop On Top Strategy

 

 • Mijn baas is een klootzak!
 • Ik ben toe aan de volgende stap in mijn carrière, maar hoe pak ik dat aan?
 • Ik zou eigenlijk van baan willen veranderen, maar ik wil mijn zekerheid niet kwijt.
 • Ik heb het gevoel dat er nog zoveel meer in mij zit, maar waar en hoe moet ik beginnen?

Ten eerste: je bent niet de enige die met dit soort vragen rondloopt. Ten tweede: vanaf nu zeggen we alleen: “en, en, en” in plaats van: “maar, maar, maar”.

Ben je ambitieus? Neem je makkelijk beslissingen? Ben je open en eerlijk (ook naar jezelf toe)? Wil je graag veranderen? En vind je het leuk om te presteren? Maar je weet niet waar je moet beginnen. Je loopt steeds in cirkeltjes en je hebt zoveel vragen dat je huidige situatie een beetje verlammend werkt. Met als gevolg dat je nu prikkelbaar, snauwerig en onrustig bent, terwijl dat helemaal niet bij je past.

Eigenlijk wil je graag uit je huidige situatie; zsm. Weg uit die onvrede en op naar positiviteit. Een promotie? Een andere baan? Misschien is het ondernemerschap wel de beste keuze voor jou. Of wil je gewoon van een slopend conflict af?

-"De sessie 'On Top Strategy’ vond ik ook erg waardevol. Binnen 1.5 uur had ik een actielijst die ik zo naast mijn toetsenbord kon leggen!"-

Bij dit soort grote vragen is het fijn om je gedachten te ordenen. En om een overzicht te hebben van de huidige situatie en de toekomstige natuurlijk. Door duidelijkheid en helderheid te creëren, ontstaat rust en focus. Wellicht heb je gewoon een duwtje in de goede richting nodig of juist een liefdevolle kick in the a@#?

-"Ik raak niet verdwaald op zijsporen, maar blijf mijn eigen visie nu volgen. Ik heb nu de deuren van mijn eigen zaak geopend"-
-"Ik heb de sessie 'On Top Strategy' bij Heleen gedaan. In deze sessie leer je hoe je vanuit een probleem of vraagstuk snel tot acties en daadkracht kunt komen. Ik vond het erg leerzaam."-

Speciaal voor jou is er de Workshop On Top Strategy

Tijdens deze workshop van ongeveer 2 uur gaan we jouw vraagstuk of probleem omzetten in concrete, positieve acties. Acties die je direct de volgende dag kan toepassen in je werk, zodat jij uit je huidige situatie kan doorbreken en On Top kunt zijn. Ha!

Pratische info / data

De eerstvolgende workshops moeten nog gepland worden

De locatie: nader te bepalen (in Deventer)

De kosten van de Workshop On Top Strategy zijn € 49,95. Interesse? Meld je aan en stuur even een mailtje naar: info@ontopmanagers.nl

En dan nog iets.
Tijdens de workshop leer je van elkaar, maar wil echt intensief werk maken van je probleem of vraagstuk? Kijk dan eens naar het individueel coach traject. In dit traject heb ik alle aandacht speciaal voor jou.

 


Waarom On Top?

 • Ruime ervaring

  Met mijn jarenlange ervaring ken ik het klappen van de zweep en ben ik in staat jou te helpen om je doelen te halen.

 • Theoretische kennis

  Heleen is een gediplomeerd NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Mental Health Coach en Strategisch Coach.

 • Open & rechtdoorzee

  Ik neem geen blad voor de mond en bied waar nodig mijn oprechte, professionele mening en adviezen.

 • Resultaatgericht

  Heleen helpt je met een concreet actieplan, zodat jij het cirkeltje kan doorbreken waarin je nu loopt.