Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Managementvaardigheden

Herkent u als directeur of HR-manager de volgende situatie?

U heeft net een nieuwe (afdelings)manager aangenomen. Deze nieuwe aanwinst heeft de rondes van het W&S proces keurig doorlopen en heeft diverse sollicitatiegesprekken gehad. De nieuwe manager is nu een paar weken aan het werk en u merkte het als professional al snel: deze persoon is inhoudelijk wel sterk. Hij of zij heeft immers een HBO of universitaire opleiding genoten.

Op het gebied van managementvaardigheden is er echter wellicht nog wel wat ruimte voor verbetering. Dat is ook niet zo vreemd aangezien er bij een managementfunctie veel meer komt kijken dan alleen voldoende theoretische kennis en sociale vaardigheden.

Managers krijgen bij HDBS Managementcoaching een gedegen traject aan coaching, zodat uw manager effectief kan communiceren, draagvlak kan creëren met zijn team en efficiënt het bedrijfsdoel weet te behalen.

Het traject bestaat uit 5 onderdelen die zowel los van elkaar als opeenvolgend gedaan kunnen worden. Hieronder een overzicht:

  1. Statusbepaling huidige situatie;
  2. Meer doen in minder tijd;
  3. Effectief communiceren;
  4. Daadkracht ontwikkelen doe je zo;
  5. Team aansturen.

Elke stap heeft een duidelijk begin- en eindpunt. Na afloop van elk onderdeel vindt, als u dat wenst, een gratis evaluatiesessie plaats.

Klik hier voor nadere informatie over onze workshops & trainingen voor managers.