Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Heleen

On Top Managementcoaching

Mijn naam is Heleen de Bruijn-van der Star en ik ben eigenaar van On Top Managementcoaching. Als managementcoach begeleid ik leidinggevenden in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik help hen een managementstijl te ontwikkelen die helemaal bij hen past. Met vele jaren ervaring op het gebied van management ben ik ook zo vaak tegen die spreekwoordelijke muur gelopen. En nu ik voor mezelf in kaart heb gebracht hoe ik deze problemen kon voorkomen, wil ik deze kennis delen met leidinggevenden die er van meet af aan hun voordeel uit kunnen halen.

Ik bied leidinggevenden concrete acties en stappen aan om in korte tijd uit te groeien tot een effectieve leider die draagvlak creëert en handelt vanuit authenticiteit. Op basis van dit uitgangspunt leer ik leidinggevenden omgaan met tijdsdruk, weerstand in je team, contraproductief gedrag en daadkracht. 

De opleidingen die ik gevolgd heb, zijn NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Mental Health Coach en TA Strategisch Coachen.

En verder...
Ik ben getrouwd met Nico. We wonen deels in Deventer en deels in Gif sur Yvette (Frankrijk). In onze vrije tijd gaan we vooral naar de bergen. Ik houd ontzettend veel van klettersteig (vorm van rostwand beklimmen). Daarnaast ben ik een echte 'foodie' en je begrijpt; daar hoort ook een wijntje bij! Daarom ben ik vaak bij een wijnproeverij te vinden!

Even voorstellen...