Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Heleen

 

Mijn naam is Heleen de Bruijn-van der Star en ik ben de trotse eigenaar van On Top Managementcoaching. Waarom die naam: On Top? Mijn hobby is klettersteig (een vorm van rotswand beklimmen) en als je de top bereikt, geeft dat een bevrijdend gevoel. Ik wil dat mijn klanten ook dat gevoel krijgen. Als je "On Top"bent, dan heb je overzicht over de situatie en ben je in controle.

-“Heleen is open, recht door zee, maar ook lief. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar.”-
-"Een dame die de kunst van het luisteren beheerst."-

Je kan bij mij een workshop volgen of een indvidueel traject starten. Beiden zijn gericht om jouw 'in de startblokken' te krijgen, zodat jij je doelen kan behalen. Daarnaast geef ik ook in company trainingen. Twijfel je nog een beetje? Dan kan je gerust een kennismakingsgesprek met mij plannen. Dat kan natuurlijk ook telefonisch of videobellend. We gaan dan samen jouw situatie bespreken.

Opleidingen
De opleidingen die ik gevolgd heb, zijn NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Mental Health Coach, TA Strategisch Coachen en Acceptance & Commitment Therapy.

En verder...
Ik ben getrouwd met Nico. We wonen deels in Deventer en deels in Gif sur Yvette (Frankrijk). In onze vrije tijd gaan we vooral naar de bergen.  Daarnaast ben ik een echte 'foodie' en je begrijpt; daar hoort ook een wijntje bij! Daarom ben ik vaak bij een wijnproeverij te vinden!

Even voorstellen...