Bel me: 06 23 03 10 90

Bel ons: 06 23 03 10 90

Heleen

 

Mijn naam is Heleen de Bruijn-van der Star en ik ben eigenaar van On Top Managementcoaching. Ongeveer 20 jaar ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Ik had altijd het gevoel dat er meer in mij zat, maar ik wist niet hoe ik met dat gevoel om moest gaan. Als ik toen wist wat ik nu weet pfffff. Een nicht van mij adviseerde me een cursus NLP te gaan volgen. En die cursus heeft mijn leven veranderd. Want nu ben ik in staat anderen te helpen. Met een zeer effectieve techniek kan ik mensen helpen hun impasse te doorbreken en hun doelen te behalen.

-“Heleen is open, recht door zee, maar ook lief. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar.”-
-"Een dame die de kunst van het luisteren beheerst."-

Je kan bij mij een workshop volgen of een indvidueel traject starten. Beiden zijn gericht om jouw 'in de startblokken' te krijgen, zodat jij je doelen kan behalen. Daarnaast geef ik ook in company trainingen. Twijfel je nog een beetje? Dan kan je gerust een kennismakingsgesprek met mij plannen. Dat kan natuurlijk ook telefonisch of videobellend. We gaan dan samen jouw situatie bespreken.

Opleidingen
De opleidingen die ik gevolgd heb, zijn NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Mental Health Coach en TA Strategisch Coachen.

En verder...
Ik ben getrouwd met Nico. We wonen deels in Deventer en deels in Gif sur Yvette (Frankrijk). In onze vrije tijd gaan we vooral naar de bergen. Ik houd ontzettend veel van klettersteig (vorm van rostwand beklimmen). Daarnaast ben ik een echte 'foodie' en je begrijpt; daar hoort ook een wijntje bij! Daarom ben ik vaak bij een wijnproeverij te vinden!

Even voorstellen...